Otkucaj srca

Uvjeti korištenja

Izdavač Internet stranice www.otkucajsrca.hr je fizička osoba – Monika Babić (u daljnjem tekstu „Izdavač“).

Korisnik Internet stranice www.otkucajsrca.hr je pravna ili fizička osoba koja na bilo koji način, koristi, ili je koristila, pristupa ili je pristupila Internet stranici www.otkucajsrca.hr (u daljnjem tekstu „Korisnik“).

Internet stranica podrazumijeva sve dijelove koji se nalaze unutar domene www.otkucajsrca.hr

Sadržaj i svrha informacija

Internet stranica www.otkucajsrca.hr pruža općenite informacije o širokom rasponu tema iz područja medicine i zdravlja, a u svrhu promicanja zdravlja, zdravstvenog prosvjećivanja i poboljšanja kvalitete života.

Informacije sadržane na Internet stranici www.otkucajsrca.hr nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje liječničkih savjeta, kao niti dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez savjetovanja s kvalificiranim medicinskim osobljem.

Autorska prava

Vizualni identitet i sadržaj web – stranice www.otkucajsrca.hr zaštićeni su autorskim pravima koje pripadaju fizičkoj osobi – Monika Babić, kao izdavaču web – stranice www.otkucajsrca.hr.

Korisnici mogu slobodno pristupati, koristiti i pretraživati web – stranicu www.otkucajsrca.hr, ali se na web – stranici objavljeni sadržaji, uključujući vizualni identitet, smiju preuzimat ili koristiti samo za osobne potrebe korisnika.

Zabranjeno je preuzimanje, distribucija i neovlašteno korištenje sadržaja u komercijalne i/ili promotivne svrhe te svake druge svrhe koje nisu osobna upotreba bez izričitog pisanog odobrenja i navođenja izvora informacija.

Izvor informacija navodi se na sljedeći način: www.otkucajsrca.hr

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Internet stranice www.otkucajsrca.hr smatra se povredom autorskih prava i podložno je tužbi.

Izmjene uvjeta korištenja

Izdavač zadržava pravo u svakom trenutku, i bez prethodne obavijesti, ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od navedenih Uvjeta korištenja. Dođe li do promjene Uvjeta korištenja, a Korisnik nastavi koristiti Internet stranicu www.otkucajsrca.hr, smatra se da prihvaća Uvjete korištenja u izmijenjenom obliku.

Scroll to Top